Tot a punt per l’Aplec de Canovelles

Els dies 20 i 21 d’abril, el municipi celebrarà la festa amb un ampli programa d’activitats

Societat

Canovelles

Un any mes arriba l'Aplec de Canovelles, que se celebrarà els dies 20 i 21 d'abril. L'Ajuntament i la Comissió Sant Antoni Abat tornen a fer possible una programació farcida d'activitats per a tots els gustos. Destaquen l'exposició de l'Aplec, la tradicional arrossada a la font de Can Duran i les demostracions de cultura popular.

El diumenge es podrà veure l’exposició de 20 anys de la marxa Canovelles-Montserrat. La inauguració serà a les 19 h. El mateix dia també hi haurà un recital a l’Església de Sant Fèlix, en el marc del cicle musical de joves intèrprets.
 
Pel que fa a dilluns, se celebrarà la XXIV Cursa de Fons de Canovelles i a les 10.30 h tindrà lloc la IV Exhibició d’agility amb gossos. Serà a la Zona Esportiva de Can Duran.
 
Després, arribarà el torn de la demostració de cultura popular amb la Colla Gegantera de Canovelles i la Ballada de sardanes amb la Cobla Costa Brava. Tot seguit, com ja s’haurà fet l’hora de dinar, se celebrarà l’arrossada popular.
 
A la tarda, el parc d’inflables per als més petits i la trobada de Ball de Bastons donaran pas al ball de tarda amb el duet Mase más uno.
 

Edicions locals