Granollers i Montornès celebren 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental

Es farà una caminada entre els dos municipis

Societat

Granollers, Montornès del Vallès

Montornès acollirà el dia 26 d’abril la Trobada dels 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL), que reunirà els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques del Vallès Oriental.

Els participants arribaran amb autocars a Can Cabanyes a les 9.30 h, on l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i Manel Isnard, responsable del Medi Fluvial del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs, els donaran la benvinguda. Després d’esmorzar, els assistents emprendran el camí cap a Montornès, tot passant per la font de Santa Caterina.
 
Un cop a la plaça de la Llibertat de Montornès, davant de l’Ajuntament, a les 12.45 h, José Antonio Montero, alcalde de Montornès; José Orive, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental; Pietat Sanjuán, presidenta del Consell del CNL del Vallès Oriental, i els diables de Montornès rebran els visitants, i la Societat Coral La Lira cantarà algunes peces. A més, hi haurà parades informatives d'algunes entitats de la localitat. A l’hora de dinar, el parc dels Castanyers es convertirà en un gran menjador.
 
Per acabar la jornada, hi haurà una sessió fotogràfica dirigida per l'Agrupació de Fotògrafs de Montornès i una breu representació de la Remençada, un espectacle teatral sobre la revolta dels pagesos que va tenir lloc a Catalunya al segle XV.
 

Edicions locals