La Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny es mobilitza contra la pavimentació d’una pista forestal al Parc Natural

L’objectiu és aturar l’asfaltatge del camí que uneix la zona de Les Illes amb Sant Marçal, al municipi del Montseny

Societat

Campins, Montseny

La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM) crida a la mobilització ciutadana per aturar la pavimentació d’una pista forestal al Parc Natural. La CSM es concentrarà el 27 d’abril a les 11 h a la rotonda de Campins-Mosqueroles, per tallar el principal accés al Parc Natural del Montseny i a la zona de Sant Marçal.

Els objectius de la mobilització són “donar a conèixer un projecte que fins al moment s’ha portat amb força secretisme, informar-ne als visitants del Parc, i aconseguir el màxim suport del territori”, expliquen des de la CSM. El projecte pretén asfaltar la pista que uneix la zona de Les Illes amb Sant Marçal, al poble del Montseny. Tanmateix, la CSM també vol “denunciar el malbaratament de recursos públics en una carretera que només beneficia interessos privats i denunciar el model de Parc Natural que s’està potenciant des de l’administració i els òrgans gestors del Parc”.
 
Paral·lelament, la CSM continua estudiant totes les formes legals possibles per intentar aturar el projecte.
 

Edicions locals