La revista Garbuix de les Franqueses celebra 25 anys amb Jaume Barberà, Rosa Maria Calaf i Jordi Sanuy

La publicació sorgida de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall ha programat diverses activitats durant tot l’any

Societat

les Franqueses

Tres coneguts periodistes televisius, Jaume Barberà, Rosa Maria Calaf i Jordi Sanuy, es reuniran a les Franqueses per celebrar els 25 anys de la revista Garbuix. Es tracta d’una publicació que va néixer l’any 1989 de la mà de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall, que s’ha proposat celebrar el quart de segle amb diferents activitats durant tot l’any.

Així, la revista independent de Corró d’Avall i de les Franqueses encetarà la celebració del 25è  aniversari amb una taula rodona protagonitzada per Barberà, Calaf i Sanuy. Els tres periodistes parlaran del futur del periodisme local en l’era digital al Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font, a Corró d’Avall, el dia 25 a les 19 h. A la celebració dels primers 25 anys de vida de la revista Garbuix, s'hi suma també l'edició del número 100 de la publicació.
 
Garbuix és una publicació independent i sense ànim de lucre, que ha informat ininterrompudament des de 1989 sobre l’actualitat de les Franqueses. Amb 25 anys d’història, Garbuix és una de les revistes més longeves de la comarca. 

Edicions locals