Ràdio Granollers estrena el concurs lingüístic 'Pica Lletres'

Entre la quarantena d'alumnes participants de tot Catalunya n'hi ha tres de l'Escola Cervetó

Societat

Granollers

Ràdio Granollers estrena aquest vespre, a les 20 h, el concurs lingüístic Pica Lletres, en què alumnes de 2n d’ESO de tot Catalunya han de demostrar els seus coneixements de català. Entre tots els participants, n’hi ha tres del centre Cervetó de Granollers.

En aquesta primera edició, presentada per la periodista Lali Giner, han participat una quarantena d’estudiants, tres dels quals pertanyen a l’Escola Cervetó de la capital vallesana. El pas pel programa dels alumnes granollerins s’ha enregistrat als estudis de Ràdio Granollers.
 
Cada setmana, alumnes de dos municipis diferents competiran entre ells al llarg de 25 minuts. Durant aquest temps se’ls plantejaran diferents proves, com el lletreig de paraules, la resolució d’endevinalles i la pronúncia d’embarbussaments.
 
El concurs consta de nou entregues i en l’últim capítol concorreran els estudiants dels dos municipis que hagin superat totes les eliminatòries. D’ell en sortirà el municipi guanyador a nivell de tot Catalunya.
 
Ràdio Granollers és una de les 12 emissores locals que han participat en el projecte, que fins ara havia tingut només un format televisiu. El concurs és un programa de La Xarxa fet en col·laboració amb ràdios locals i produït per Antàrtida Produccions.

Edicions locals