Visita llampec de Sánchez Camacho i Santiago Fisas a Mollet

Els dirigents del PP català van participar diumenge a la botifarrada que el partit organitzava a la plaça Prat de la Riba

Política

Mollet del Vallès

La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, i el candidat català del partit a les eleccions europees, Santiago Fisas, feien diumenge una visita llampec a Mollet, en el marc de la botifarrada popular i concert de música folklòrica que organitzava diumenge el Partit Popular molletà a la plaça Prat de la Riba.

Ambdós dirigents van demanar, davant els mitjans de comunicació, que el 25 de maig "es faci un vot útil", tot assegurant que "votar als partits petits no servirà de res, només per castigar el dia de les eleccions però inútil pels propers 5 anys. En canvi, el PP és el partit que defensarà els grans interessos dels catalans a Europa”, deia Sánchez Camacho.

La líder popular també aprofitava l'ocasió per reivindicar la unitat d’Espanya i també per criticar els socialistes que “són sinònim de crisi, atur i falta d’oportunitats”. D’altra banda, Sánchez Camacho opinava que CiU “vol convertir aquestes eleccions en un plebiscit contra Espanya, i tot el que vagi contra Espanya també està en contra d’Europa perquè el que vol Europa és unitat, pluralitat i partits forts, units, que treballin per la recuperació de la crisi”. També ha afirmat que el Partit Popular és el partit que decideix a Europa i “treguin els eurodiputats que treguin CiU i ERC, el Partit Popular Europeu és el partit majoritari, el que decideix a Europa: de 751 eurodiputats, la majoria seran del PPE, i no tres, quatre o cinc de CiU o ERC. No tenen capacitat per fer res”.

Fisas reiterava les paraules de Sánchez Camacho tot afirmant que “l'únic vot útil és el del PPC. Hi ha partits que poden coincidir amb nosaltres, però no tenen cap força. Votar per aquests partits és llançar el vot a la paperera”, i també ha fet broma sobre els seus “32 cognoms catalans, ara que això està de moda, però ningú és més que un altre", de manera que el PPC és la “garantia que tots els catalans som iguals”.

El candidat del PPC ha comentat que “ el PPC és l'únic partit que garantirà que els catalans segueixin sent espanyols i europeus, i que la convivència amb altres regions mai es trencarà i ningú haurà de demanar un passaport per viatjar a altres parts d’Espanya”, deia.

Sembla que les presses dels dos dirigents per marxar de la plaça Prat de la Riba venien arran de la convocatòria d'un escarni per part de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), que va aplegar una trentena de persones que durant 45 minuts van protestar en silenci i amb pancartes sense interrompre l'acte del PP.

Edicions locals