El PP ataca el Tagamanent per crear la Regidoria de Dret a Decidir

La presidenta comarcal dels populars qualifica de "greu irresponsabilitat" la renovació del cartipàs amb una cartera que "anima a la confrontació"

Política

Tagamanent

El Partit Popular ha denunciat la que considera "vergonyant" creació de la Regidoria de Dret a Decidir a l'Ajuntament de Tagamanent. Segons la presidenta comarcal del PP, Susana Calvo, “és vergonyós que hi hagi ajuntaments que destinin diners dels ciutadans i recursos humans i materials per crear una regidoria que no serveix a l’interés ciutadà i no té cap funció municipal”.

El ple de Tagamanent va oficialitzar a principi de mes l’entrada al govern, fins ara format per dos regidors de Gent per Tagamanent-PM en minoria, del regidor d’ERC, Jordi Morera, i del de la CUP, Roger Castellanos, que es van presentar en coalició l’any 2011. Les incorporacions suposen un nou organitgrama que inclou la Regidoria de Dret a Decidir.

Per a Susana Calvo “aquesta Regidoria té una finalitat partidista i interessada que no aporta cap benefici al dia a dia dels ciutadans ni a la millora de la qualitat de vida als veïns del municipi”. Segons Calvo, l’Ajuntament de Tagamanent “no està a l’alçada per exercir la responsabilitat que li correspon , ja que anima a la confrontació i a la ruptura de la convivència al municipi”.

Edicions locals