ERC Vallgorguina completa les regidories a l’oposició amb una persona externa a la llista

Josep Cruz és el nou regidor de la formació republicana

Política

Vallgorguina

El consistori de Vallgorguina compta amb un nou regidor d’ERC, que accedeix al càrrec després de 4 dimissions. Josep Cruz, el nou regidor, és un dels tres que formen l’oposició a l’Ajuntament vallesà. Cruz, però, no formava part de la candidatura d’ERC i han hagut de recórrer a ell després d’esgotar la llista electoral, ja que la resta de candidats havia renunciat al càrrec.

Davant la impossibilitat legal de deixar un lloc vacant al consistori, ERC ha hagut de designar una persona externa a la llista, i ha triat Cruz, que milita al partit des de fa 12 anys.
 
El nou regidor serà qui farà de portaveu i amb la seva entrada a l’Ajuntament es posa punt i final a la crisi d’ERC al municipi.
 
L’any 2012, Olga Díaz i Francisco José Moreno van abandonar el seu càrrec i José Antonio Urbano va trobar dos substituts, els actuals regidors, Carlos Guillén i Víctor Cruz, al cap de dos mesos; abans d’ells, havien renunciat al càrrec 3 persones. Després, 7 candidats més van renunciar, i ara és quan s’ha hagut de recórrer a Cruz.

Edicions locals