Artur Mas diu a Cardedeu que “la qualitat d'un país es mesura pel compromís d'ocupar-se dels més vulnerables”

El president de la Generalitat ha visitat el Viver Bell-lloc i la Fira de Sant Isidre

Política

Cardedeu

El cap de l’Executiu català, Artur Mas, va ser dissabte a Cardedeu per visitar el Viver Bell-lloc i la Fira de Sant Isidre. Va ser en la visita al Viver, on Mas va dir que “la qualitat d’un país es mesura, sobretot, per la capacitat que té, la sensibilitat i el compromís d’atendre a les persones més vulnerables i més necessitades”.

Mas va pronunciar aquestes paraules després de visitar la Finca  la Pineda del Viver de Bell-lloc, on un grup d’entitats sense ànim de lucre es dediquen promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn mental sever de la comarca del Vallès.
 
El president va posar d’exemple al Viver de Bell-lloc perquè “en un moment  en que hi ha hagut menys aportacions públiques com a conseqüència de la disminució dels pressupostos públics i de les apretades que ens fan des de fora” ha estat capaç “d’anar a l’alça, espavilar-se”, tot augmentant la seva plantilla de treballadors.
 
Artur Mas també va lamentar-se que “si no podem fer més, no és per falta de compromís de tots plegats, sinó perquè encara avui no disposem de totes les capacitats que hauríem de tenir com un país normal”.
 
El president de la Generalitat, acompanyat de l’alcaldessa de la localitat, Calamanda Vila, i el delegat del Govern de la Generalitat, Fernando Brea, va visitar després la 31a edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu, en la qual hi participen més de 150 expositors. Aquest certamen multisectorial, que es pot visitar avui, dedica un pes especial a la ramaderia i l’agricultura, sense deixar de banda els estands comercials i les activitats lúdiques. Enguany, també s’hi celebra la 1a Fira de Turisme Rural i Familiar.
 

Edicions locals