El programa ‘Batalletes’ de RTVCardedeu compleix 100 emissions

L’espai emetrà aquest vespre un recordatori especial dedicat a la trajectòria del canal local

Societat

Cardedeu

El programa Batalletes de RTVCardedeu arriba avui a les 100 edicions, després de començar les emissions el gener del 2012. És per això que aquesta nit s’emetrà un programa especial “per rememorar com va celebrar la primera televisió local de l’Estat la seva primera emissió número 100, el 1985, i la número 1.000, el 1997”, segons l’emissora. Tanmateix, el canal cardedeuenc també farà un resum de la celebració dels seus 25 anys amb la visita especial del llavors president de la Generalitat, Pasqual Maragall.

En els darrers dos anys, el programa ha posat a disposició a través d’Internet, per primera vegada, l’arxiu històric de la primera televisió local catalana, amb
programes que han superat les 12.000 reproduccions, com ara la del polèmic concert de Sopa de Cabra el 1991 a Cardedeu o una entrevista a l’actriu Penélope Cruz, del 1992. Un altre dels programes va permetre recuperar les imatges inèdites del concert que La Crida a la Solidaritat va organitzar al Camp Nou el juny de 1981 i que només havia enregistrat RTVCardedeu.
 
A més, el programa, durant 13 capítols, va tenir la seva continuïtat a la resta de televisions locals de Catalunya a través de La Xarxa, on també es va implantar el format per recuperar imatges d’arxiu d’altres emissores de proximitat.
 
Batalletes s'emet cada dilluns a partir de les 22.30h a RTVCardedeu i també es pot seguir a Internet, a través del canal del Youtube de l'emissora local.
 

Edicions locals