El programa de Ràdio Silenci ‘Colors Primaris’ rep un Premi Ràdio Associació de Catalunya

És el primer cop que l’emissora de la Garriga guanya un guardó d’aquestes característiques

Societat

la Garriga

El programa de Ràdio Silenci, Colors Primaris, presentat i dirigit per Raquel Iniesta, ha rebut una menció de qualitat dins la categoria de ràdio local en la 14a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya. Colors Primaris, que es pot escoltar els dilluns de 22 a 23 h al 107.4 de la FM, es converteix així en el primer programa de l’emissora municipal de la Garriga que rep un guardó com aquest. 

El jurat ha destacat, segons informa Ràdio Silenci, que Colors Primaris, un programa que també s'emet per la Xarxa de Comunicació Local, fomenta l'equilibri personal dels oients, des d'un punt tant físic com mental. “Donar consells, parlar-ne, contrastar opinions i ajudar la gent, com fa el Colors Primaris, és essencial en aquests temps que corren”, ha subratllat el periodista i membre del jurat, Jordi Margarit, aquest dimarts al migdia des de la seu del Col·legi de Periodistes, a Barcelona, on s’han anunciat els guardonats. Margarit també ha destacat la gran qualitat del programa. Els premis s’entregaran dijous al vespre, a l’Auditori ONCE de la capital catalana.

Per la seva banda, la directora de Colors Primaris, tal i com explica l’emissora de la Garriga, Raquel Iniesta, s'ha mostrat molt satisfeta amb un guardó que reforça la línia innovadora del programa. “Crec que han premiat el Colors Primaris perquè innovem en el fet de tractar la recerca i el benestar de manera clara, propera i respectuosa”, ha apuntat Iniesta. “El premi ens fa molta il·lusió perquè som un programa molt jove: només portem una temporada. Això ens omple d’energia”, ha sentenciat.

Edicions locals