La Catosfera 2014 podria marxar de Granollers

Les jornades, que es van iniciar el 2008 a la capital vallesana, han anat augmentant de públic i repercussió mediàtica

Societat

Granollers

L'empresa organitzadora de les jornades, Tirabol Produccions, propietària de la marca, dels dominis d'Internet i dels usuaris de xarxes socials vinculats a Catosfera, ha anunciat avui que l'edició de 2014 podria canviar d'emplaçament i no repetir, d'aquesta manera, la seva celebració a la ciutat de Granollers, tal com s'ha fet des de 2008. En un breu comunicat penjat al blog de l'empresa, el seu gerent, el granollerí Joan Camp, ha declarat que "l'èxit que les jornades han anat aconseguint, any rere any, han topat amb una rebaixa de les expectatives de futur del projecte per part de l'Ajuntament de Granollers".

Camp afegeix que "les converses realitzades en els passats mesos amb els responsables de l'Ajuntament no han permès de trobar un punt d'acord per dotar les jornades d'una continuïtat del projecte, ni d'un entorn a l'alçada de les expectatives generades. És per això que, a aquestes alçades estem valorant propostes d'altres ciutats catalanes, molt interessades en implicar-se i donar continuïtat a les jornades en aquesta nova etapa".

Amb tot, Camp assegura la continuïtat de la Catosfera i explica que "ara mateix tenim el programa d'aquesta edició molt avançat, i en els propers dies anunciarem oficialment l'emplaçament definitiu, així com el cartell d'aquest any", i afegeix que "ens sabria molt de greu haver de deixar de fer les jornades a Granollers, perquè és aquí on van començar i perquè jo mateix sóc d'aquesta ciutat. Però per sort de tots els internautes, les jornades han guanyat volum i qualitat, motiu pel qual és important que apostem per un projecte de creixement que permeti continuar oferint aquest important punt de trobada entre els internautes de casa nostra, amb la màxima qualitat possible".

Tirabol ha anunciat que en els propers dies es donaran els detalls referents a la propera edició de la Catosfera.

Les Jornades de la Catosfera
La Catosfera és un cicle de xerrades en clau tecnològica que se celebren anualment a Granollers des de 2008, i que pretenen posar de manifest la Internet catalana i la seva activitat en les xarxes socials i les formes de comunicació 2.0. Al mateix temps, la Catosfera serveix com a rerefons i punt de trobada per als blocaires i tuitaires catalans.

La passada edició, celebrada el 28 i 29 de setembre de 2013, es va titular De Catalunya a Silicon Valley i va comptar amb la participació de catalans presents en algunes de les principals empreses de la Internet mundial com Spotify, Netflix, Yahoo! o Linkedin entre d'altres.

Edicions locals