Menús literaris a Sant Celoni per celebrar els 15 anys de la biblioteca

La campanya ‘Sabors literaris’ serà del 6 al 29 de juny

Societat

Sant Celoni

La temptació de salmó d’Afrodita d’Isabel Allende, la sopa de musclos d'Els tres mosqueters d'Alexandre Dumas, l’arròs picant amb conill d'El balneario de Manuel Vázquez Montalbán o el pastís de perdiu de Guerra i pau de Lev Tolstoi, són alguns dels suggeriments gastronòmics i literaris que es podran tastar a Sant Celoni durant aquest mes. 

El col·lectiu Sant Celoni Cuina, l'Ajuntament i cerveses Damm organitzen entre el 6 i el 29 de juny la campanya Sabors literaris. Es tracta d’una iniciativa promoguda des de la biblioteca l'Escorxador amb motiu del seu quinzè aniversari. Així, Sant Celoni combinarà literatura i gastronomia durant un mes.
 
Els establiments participants són Angolo, Aroma, El Cruce, El Rebost, Els Avets, La Llar, La Parra i Syrah, i tots ells oferiran algun menú literari. Els preus dels àpats aniran dels 17 als 30 euros, i el cafè serà gratuït amb el carnet de la biblioteca.
 
La cloenda de la campanya es farà el divendres 27 de juny a la plaça de la Vila, on s'oferirà una mostra d'alguns dels plats que durant tot el mes s'hauran pogut degustar als restaurants participants.
 
A més, durant la durada de la campanya, a la biblioteca l'Escorxador es podrà visitar l'exposició Sabors literaris, basada en alguns dels plats que formen part dels menús que serviran els restaurants de Sant Celoni Cuina.
 

Edicions locals