Neus Portet, de l’ANC la Garriga, és la nova coordinadora comarcal

El plenari de l’Assemblea Nacional Catalana del Vallès Oriental va escollir-la ahir

Societat

La coordinadora territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la Garriga, Neus Portet, passarà a ser la responsable de l’Assemblea a nivell comarcal. Portet va ser escollida ahir al plenari celebrat a Caldes.

Així, el plenari d’assemblees territorials que va tenir lloc ahir a Caldes de Montbui va escollir com a nova coordinadora comarcal del Vallès Oriental Neus Portet. La garriguenca substitueix Joan Guarch, que ocupava aquest càrrec des de setembre del 2012, i que va ser reelegit el febrer d’aquest any.
 
Joan Guarch, com a membre del Secretariat Nacional de l’ANC, seguirà formant part de la permanent comarcal, impulsant també el nou projecte El país que volem, del que n’és un dels principals responsables.
 
Neus Portet, la nova coordinadora comarcal, ha estat també coordinadora territorial de La Garriga, i impulsora de les Unitats d’Acció del Vallès Oriental.
 
L’equip de coordinació comarcal també el formen Josep Maria Bosch i Maria Forns, ambdós membres del Secretariat Nacional i responsables dels projectes El país de tots i Signa un Vot, respectivament; així com David Cester, secretari  i responsable d’estratègies; Neus Callado, responsable de tresoreria i marxandatge; Marc Ricart, responsable de la coordinació d’esdeveniments; i, Enric J. Vilajuana, responsable de premsa i comunicació.

Edicions locals