Les Franqueses troba trencades les tanques de les vies del tren poques hores després d’haver-les arreglat

L’Ajuntament denuncia “l’incivisme” d’algunes persones que fan malbé les tanques per poder creuar les vies del ferrocarril

Societat

les Franqueses

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès ha fet reparar, durant el mes de maig, una vintena de trams de la tanca metàl·lica que impedeix als vianants accedir a les vies del tren, tant de la línia de Portbou com de la línia de Puigcerdà. Tot i que la majoria de trams arreglats s’estan respectant, n’hi ha tres que ja tornen a estar trencats. Es tracta dels que hi ha a la línia de Puigcerdà, a prop de l’estació. És per això que l’Ajuntament es queixa de “l’incivisme d’algunes persones”.
 

Aquests tres punts es troben a l’altura de la cruïlla del carrer d’Anna M. Mogas amb el carrer de Cal Gabatx, al davant de les naus de l’antiga zona militar i a l’antic pas a nivell del carrer de Sant Isidre, aquest últim a banda i banda de la via. Segons l’Àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, en aquests trams, que es troben a pocs metres l’un de l’altre, al cap de poques hores de ser col·locadesle snoves tanques ja tornaven a estar trencades.
 
A banda de fer arreglar les tanques, les tasques de reparació realitzades per l’empresa Rivisa ICM, S.A., l’Ajuntament també ha fet posar sis cartells als llocs més conflictius per recordar als vianants que està prohibit creuar les vies pels espais no habilitats a aquest efecte.

Edicions locals