Els Xics descarreguen el quart 3 de 8 a la Trobada de Colles del Vallès Oriental

Va ser ahir a Caldes de Montbui, on també van participar-hi els calderins i els de Mollet

Cultura

Granollers

Els Xics de Granollers han participat a la segona Trobada de Colles del Vallès Oriental, amb els Castellers de Caldes i de Mollet. Els Xics han assolit el quart 3 de 8 de l’any, el millor castell que es va veure ahir a Caldes. La colla grana també va descarregar el setè 5 de 7 i el segon 7 de 7 d’aquesta temporada.

Resultat de l’actuació de la 2a Trobada de Colles del Vallès Oriental
 
La segona Trobada de Colles del Vallès Oriental va comptar amb l’actuació dels Castellers de Caldes, que van fer 2 pilars de 4, un 3/7, un intent 3/7 agulla, 2 intents desmuntats de 4/7, 1/5, i 2 pilars de 4.
 
Per la seva banda, els Castellers de Mollet van fer 1/4 aixecat per sota, 3/6 per sota, 4/6, 3/6 amb agulla, i 1/4 aixecat per sota.
 
El 10 km de Granollers
Els Xics organitzen la desena edició dels 10 Km de Granollers amb categoria castellera.
 
Des de fa nou anys, l’Ajuntament de Granollers organitza la Cursa de les Torxes, apte per a tothom, que transcorre de nit per un circuit urbà de 5 quilòmetres amb un nivell de dificultat baix, per tal que tothom hi pugui participar. Aquesta cursa popular i familiar guanya, aquest any, la modalitat per a corredors més experimentats, de la mà d’Els 10 Km de Granollers, organitzats des de fa 10 anys pel Club Triatló Granollers i els Xics de Granollers.
 
Les curses se celebren el 28 de juny a partir de les 21.30 h i les inscripcions ja estan obertes a www.cursadelestorxes.cat.
 

Edicions locals