El Club d'Hípica Cardedeu demostra la seva superioritat en el horseball

Els vallesans han guanyat en les màximes categories la lliga catalana

Esports

Cardedeu

El Club d’Equitació Esportiva (CEEC) de Cardedeu ha guanyat en les màximes categories a la XIV Lliga Catalana de Horseball. Els cardedeuencs s'han fet amb el campionat femení després de vèncer a la final al Serrat de Moià amb un disputat partit que ha acabat amb un resultat de 8 gols a 7.

La lluita pel tercer lloc ha estat per Can Baió al guanyar a Les Alforges per 9 a 5. A l'Hípica Can Tramp de Cardedeu, s'ha celebrat el passat cap de setmana, la darrera jornada de la Lliga Catalana de Horseball amb la final de la lliga femenina i els darrers partits de les categories de cadets, benjamins i poussins. La lliga 2014, torna a tenir color blau i vermell, ja que el CEEC ha guanyat un any més en la màxima categoria de primera divisió, repeteix així el triomf en femenina i es fa també amb el primer lloc del podi de la recent categoria de tercera divisió, i la segona plaça de la segona divisió, darrera de Les Alforges de Banyoles.
 
Quant a les categories de ponis, els triomfs han estat més repartits. En la Sub 16 el primer lloc ha set pel Serrat de Moià després de no perdre ni un sol partit en tota la temporada. En cadets ha guanyat de nou Les Alforges de Banyoles, en benjamins El Turó de Fonteta aconsegueix el seu primer triomf en una lliga i l'Hípic GT ha guanyat en la categoria de poussins, els més joves del horseball. Gil Carbonés, jugador del CEEC, ha fet el doblet amb el trofeu de millor jugador i millor golejador que ha compartit amb en Nil Seall del Serrat. El millor binomi ha estat per Jordi Busoms. I en la femenina, ha estat Irene Menéndez de Can Baió qui ha guanyat, a l'hora, el trofeu de millor jugadora i millor golejadora compartit amb la Mireia Masjuan del CEEC. El millor binomi se l'ha endut l'Esther Algueró també de Can Baió, tal i com informa el CEEC.
 
L'entrega de trofeus i premis ha anat a càrrec de l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, i d’Emili Zegrí, president de la Federació Catalana d'Hípica, Francesc Puy, president de Horseball Catalunya i dels membres de la Junta.
 
 
 
 

Edicions locals