El 9 Nou celebra 25 anys amb un festival benèfic a favor d'El Xiprer

La celebració comptarà amb músics vallesans com Miqui Puig, Ivette Nadal o Illa Carolina, entre d’altres

Societat

Granollers

El Festival Vida és la trobada que el periòdic vallesà El 9 Nou ha organitzat per celebrar el seu 25è aniversari a la comarca. Maridatges inèdits d’artistes locals i el caràcter solidari són els principals ingredients de l’esdeveniment. El concert tindrà lloc el 22 de novembre al Teatre Auditori de Granollers.

El 9 Nou vol celebrar el 25è aniversari de l’obertura de l’edició del Vallès Oriental amb un espectacle únic, en el que hi participaran 18 músics i grups de la comarca. Els artistes actuaran per parelles, en uns maridatges que seran inèdits.
 
Així, tal i com expliquen els organitzadors, cada parella d’artistes interpretarà conjuntament dues cançons, una de cadascun. Els artistes actuaran desinteressadament en el Festival, que destinarà tots els beneficis al projecte Vida, del menjador social El Xiprer i que vol, principalment en aquest cas, aconseguir llet per a nadons.
 
Les parelles artístiques confirmades fins ara són Miqui Puig i Jordi Pujol (Grup de Folk, Pau i Jordi), Solé i Batak, Esther Condal i Bridges Trio, Cor Infantil Amics de la Unió i Joan Vidal, Ivette Nadal i Martí Ventura, Illa Carolina i Alba Ballús, i Jaume Arnella i De Cara a la Pared. En les properes setmanes s’acabaran de tancar els dos aparellaments restants, segons els organitzadors del Festival.
 
 

Edicions locals