Tagamanent garanteix els productes de primera necessitat a les famílies del municipi

El consistori municipalitza el servei de proveïment d’alimentació i productes d’higiene bàsics

Societat

Tagamanent

L’Ajuntament de Tagamanent ha decidit oferir un nou servei. Es tracta del Subministrament Mínim Garantit, pel qual el consistori garanteix a les famílies que més ho necessitin una sèrie de productes bàsics. D’aquesta manera, l’ens municipalitza el proveïment d’alimentació i productes d’higiene. 

El servei es posarà en funcionament a partir del curs 2014-2015. Segons el consistori de Tagamanent, “el nostre objectiu és millorar i completar l’actual proveïment de productes de primera necessitat, afegint també productes d’higiene personal i de neteja de la llar, així com alguns aliments que actualment les entitats benèfiques no ens subministren”.
 
Les famílies hauran d’emplenar una graella en què apareixeran tots els productes que integren el Subministrament Mínim Garantit, de manera que els podran escollir tots o només alguns.
 
El consistori considera que totes les famílies tenen dret als productes bàsics, per això no veuen aquest servei com assistencial, sinó com una manera de garantir els drets fonamentals.
 

Edicions locals