Patrikez es revela a la Torreta

El músic granollerí, Patrick Henríquez, presentava ahir el seu primer àlbum

Cultura

Granollers, Roca del Vallès, la

“Échate aquí encima de mí y quítate el reloj, apaga el móvil y desconecta el ordenador”, amb aquesta proposta arrencava el granollerí Patrikez el concert debut al Vallès Oriental. La banda formada per Katharina Legradic (violí), Stefan Lechner (piano), Stephan Först (baix), Sasa Nikolic (bateria) i liderada pel guitarrista Patrick Henríquez, es presentava ahir gairebé al complet a la festa major de la Torreta. En format quartet, amb el pianista i el baterista vinguts d’Àustria, per aquesta ocasió, va afegir-se a l’actuació el baixista Jordi Sánchez.
 

Passada la mitjanit, Patrikez feia sonar els primers acords de Quítate el reloj, per continuar repassant, a vegades amb la guitarra acústica i a vegades amb l’elèctrica, els temes del seu primer treball. D’aquesta manera, per la nit jove de la Torreta desfilaven els versos de cançons com Más allá de tu radio, Pacto de idiotas, Lo que hay i Cosa de números, temes tots ells que es poden trobar al primer disc i que estan disponibles a iTunes, a més de lletres recent creades per Patrick Henríquez.
 
La conjunció de la banda sobre l’escenari revelava una música impecable que semblava sortir dels instruments com si sempre hi hagués estat amagada, al mateix temps que s’alliberava una veu irreprotxable que creixia fins a superar tots els esculls de la timidesa.
 
A través de lletres que parteixen d’experiències personals i de sentiments compartits, Patrikez ho posava fàcil per connectar-hi. Quan el grup anunciava ja la seva última cançó, el públic en demanava més, fins que la veu i el piano van concedir l’últim tema.
 
El concert d’ahir era la presentació de Patrikez a la comarca, la primera de les actuacions que han de venir per gaudir del talent del jove granollerí. Una oportunitat per descobrir que la música segueix donant força per lluitar pels propis somnis.

Edicions locals