El militant Pere Julià i l'independent Òscar Pulido lideraran la candidatura d'ERC a Canovelles

El partit ja ha escollit 8 alcaldables al Vallès Oriental

Política

Canovelles

L'assemblea local d'Esquerra Republicana (ERC) a Canovelles ha escollit cap de llista. El militant Pere Julià liderarà el projecte amb la intenció de recuperar la representativitat a l'Ajuntament, segons el partit. L'independent Òscar Pulido serà el número dos de la candidatura d'ERC.

Julià, de 51 anys, és membre de la Comissió de Sant Antoni Abat des de fa més de 30 anys. Fundador de l'ANC a Canovelles, ha col·laborat amb diversos museus i entitats per a desenvolupar exposicions sobre el Tricentenari. Per la seva banda, Pulido és pintor de professió. De 40 anys, és membre de Súmate i col·laborador de l'ANC.

Segons ERC, la resta de membres de la llista seran elegits més endavant. Actualment la secció local segueix treballant i posant-se en contacte amb entitats i organitzacions de Canovelles per recollir propostes de cara a les eleccions municipals del maig de 2015.

Vuit candidats escollits a la comarca
A finals de juliol, Esquerra Republicana ha nomenat fins a vuit alcaldables al Vallès Oriental per a les properes eleccions municipals. Han estat elegits Pep Mur a Granollers i Oriol López a Mollet, així com també Marc Candela a Martorelles, Àngel Profitós a Les Franqueses, Xavi Conesa a Sant Fost de Campsentelles, Joan Galiano a Bigues i Riells, Ramon Arabia a Santa Maria de Palautordera i el recentment nomenat, Pere Julià a Canovelles.

Edicions locals