Cinc anys de l'AraVallès

Tal dia com avui, coincidint amb Festa Major de Granollers, naixia el diari digital del Vallès Oriental

Societat

Ara fa cinc anys, coincidint amb l'inici de la Festa Major de Granollers, va nèixer l'AraVallès, el primer diari digital que s'engegava per informar específicament de tot allò que succeeix als 43 municipis del Vallès Oriental, com una aposta decidida per les noves tecnologies i la informació de proximitat.

A banda de l'actualitat per municipis, l'AraVallès també inclou entrevistes,reportatges, vídeos, opinadors i una secció que engloba els blogs del Vallès Oriental: la Vallesfera, que permet als blogaires de la comarca arribar a un públic molt més extens.

Joves periodistes i gestors tecnologics iniciaven fa cinc anys l'AraVallès, que fa dos anys cercava aliances amb una reputada empresa de periodisme de proximitat a la comarca, Contrapunt, que des de llavors en gestiona els continguts. A més, AraVallès també ha creat la seva versió en paper, amb suplements compromesos amb els principals esdeveniments socioculturals de Granollers i comarca.

La tasca i trajectòria de l'AraVallès ha rebut el reconeixement d'Òmnium Cultural, que l'any passat li atorgava el Premi Eugeni Xammar al millor producte periodístic del Vallès Oriental, i de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), per la tasca informativa, social i de difusió de la llengua catalana al llarg d'aquest cinc anys.

Edicions locals