Un molletà crea AudioSnaps l’app per “captar moments de la vida”

L'aplicació que suma fotografia i so compta amb més de 200.000 usuaris a tot el món

Societat

Cardedeu, Mollet del Vallès

El molletà Marc Sallent és un dels creadors d'AudioSnaps, una aplicació revolucionària que uneix fotografia i so i que està triomfant a mig món, on ja compta amb més de 200.000 usuaris en només sis mesos.

Un grup d’amics asseguts en una terrassa d’un bar de Cardedeu vivint un moment idíl·lic i perfecte. Tots comencen a compartir la fotografia d’aquell instant amb d’altres amics a través de la xarxa però se n’adonen que no n’hi ha prou amb una imatge. “Vam veure que aquelles fotos no reflectien el moment perfecte que estàvem vivint”, explica el molletà Marc Sallent. En aquell moment va sorgir AudioSnaps l’aplicació de fotografia i so que està triomfant a molts països i que ha estat ideada per Sallent i per Daniel Rocasalbas.

AudioSnaps és una aplicació per a mòbils que permet fer fotografies amb el so ambient incorporat i compartir-les amb altres usuaris de l’aplicació o en les xarxes socials majoritàries, amb l’objectiu de fer més realistes els records. “D’aquesta manera permetem als usuaris no només captar imatges sinó també captar moments”, diu Sallent al portal ahiravuidema.tricentenari.cat.

En mig any l’aplicació ha aconseguit superar els 200.000 usuaris arreu del món i que les fotos hagin estat reproduïdes 5,5 milions de vegades. “Som una empresa de base tecnològica però el que busquem és ajudar les persones a capturar les seves vides”, diu aquest jove emprenedor, que conclou que “el futur d’AudioSnaps és canviar el món de la fotografia”.

Edicions locals