Els hipermercats Carrefour de Granollers i l’Ametlla recullen material escolar solidari

Es tracta de la 6a campanya de tornada a l’escola conjunta amb la Creu Roja

Societat

Ametlla del Vallès, Granollers

Els dies 5 i 6 de setembre, Carrefour i la Creu Roja celebren la 6a edició de la campanya Tornada a l’Escola Solidària. L’activitat consisteix en la recollida de material escolar, que tindrà lloc als hipermercats de Granollers i de l’Ametlla del Vallès.

Al Vallès Oriental, un equip de voluntariat de 16 persones recollirà el material escolar als establiments de Carrefour de Granollers i l'Ametlla.
 
Durant la darrera edició, es van recaptar 65.319 euros en material escolar mitjançant aquesta campanya arreu de Catalunya.
 
Segons la Creu Roja, l’objectiu de la campanya és reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar, com llapis, bolígrafs, quaderns i retoladors, a l'inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics.
 
El compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa serà la donació directa de material escolar per valor de 121.000 euros, que se sumaran a la quantitat lliurada pels seus clients. Posteriorment, la Creu Roja s'encarregarà de distribuir el material escolar entre 6.000 menors i joves en situació de vulnerabilitat.
 
 

Edicions locals