L’ANC porta 8.000 vallesans a fer la ‘V’

Des de la comarca aniran a Barcelona 150 autocars

Societat

Granollers

Les assemblees territorials de l’ANC del Vallès Oriental s’han començat a mobilitzar per a la Diada de Catalunya. Amb l’objectiu de participar massivament a la V, l’Assemblea portarà 8.000 vallesans a Barcelona.
 

Les 24 assemblees territorials de la comarca avui traslladaran a Barcelona 8.000 persones, en 150 autocars.
 
Segons l’ANC, la majoria d’expedicions sortiran entre les 14 h i les 14:30 h, ja que els actes propis de cada poble no permeten sortir abans. “No hi ha pràcticament cap plaça disponible en els autocars contractats. Les llistes d’espera són, en conjunt, de centenars de persones, i la majoria d’elles hauran de desplaçar-se a la capital pels seus propis mitjans”, ha explicat l’Assemblea.
 
Malgrat això, la majoria d’assemblees territorials segueixen oferint el servei d’inscriure els interessats a l’acte, ja que segons l’ANC “la inscripció prèvia és molt necessària per a la correcta organització de la mobilització i es recomana no esperar fins l’últim moment a fer-ho”. L’ANC recorda que assemblees territorials com Montmeló i Montornès han renunciat a organitzar autocars i es desplaçaran a Barcelona en tren.
 
Recollida de ‘vots’ per la independència a Granollers
Per altra banda, l’ANC ha organitzat una jornada intensiva de la campanya Signa un vot per la independència a Granollers, que tindrà lloc el dissabte 6.
 

Edicions locals