L’ANC inicia un cicle de conferències a l’Ametlla sobre el 9N

‘Ara és l’hora’ és el títol que agrupa les 4 xerrades

Societat

Ametlla del Vallès

La secció de l’Ametlla del Vallès de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) inicia dijous un cicle de conferències titulat Ara és l’hora. La política agrària, la consulta o l’economia seran alguns dels temes que es tractaran a la localitat vallesana.

D’aquesta manera, el dia 18 a les 20 h, la Sala Polivalent acollirà la primera ponència, que anirà sobre Política agrària: la pagesia i la UE en el marc d'una Catalunya independent, a càrrec de Pep Riera i de Toni Llimona, de la Sectorial de Pagesos.
 
Les xerrades continuaran el dia 2 d’octubre amb Isabel-Clara Simó, escriptora i periodista, que pronunciarà una conferència titulada No a l'Apartheid. El dilluns 13 d'octubre, a les 19 h, es parlarà d’Aspectes econòmics d'un estat català independent, amb l’economista Germà Bel. L’última conferència, que serà doble, tindrà lloc el dijous 30 d'octubre, a les 20 h a la Sala Polivalent amb l’actor Toni Albà que parlarà de Ser o no ser catalans, i 9N: estem preparats, a càrrec de Jaume Marfany, vicepresident de l'ANC.

Edicions locals