Vallgorguina celebra la festa major amb tapes i cerveses

El carrer del Sol es convertirà divendres en una gran taverna

Societat

Vallgorguina

La festa major de la Mercè ha arribat a Vallgorguina, amb activitats fins al dia 28. Enguany, una de les novetats principals és la festa de les tapes i les cerveses, que tindrà lloc el divendres a partir de les 19 h i que s’allargarà fins a la mitjanit.

Els diferents establiments del municipi oferiran tapes variades, que es podran acompanyar amb diverses cerveses artesanes.
 
La primera Festa de la tapa i la cervesa de Vallgorguina estarà amenitzada amb les actuacions de diverses Corals de Gospel i dels grups Gradus ad Parnassum i Sunset hill. A partir de les 22.15 h, a més, hi haurà teatre amb l’obra El meu veí és un barrut, a càrrec del Grup de Teatre de Vallgorguina a La Fàbrica. Passada la mitjanit, al poliesportiu, hi haurà nit jove amb els grups La banda del panda, Polka misèria i Rumba al bar.
 
Dins de la programació de la festa major de la Mercè també hi haurà, dissabte 20, el correfoc a càrrec dels Diables de Sant Celoni, i tot seguit la Nit d’humor amb L’Àngel i amb Joan Pera, tot acabant la festa amb una la nit jove, al poliesportiu. Pel que fa al diumenge 21, tindrà lloc la Trobada castellera a partir de les nou del matí. Tota la programació es pot consultar al web municipal.

Edicions locals