Endesa reforma una línia de mitja tensió de Palautordera per afavorir el subministrament de 3.600 clients

L’actuació ha tingut un cost de 15.000 euros

Economia

Fogars de Montclús, Montseny, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor

Endesa ha reformat una línia de mitja tensió per millorar la qualitat del servei elèctric a 3.600 clients repartits entre cinc municipis del Vallès Oriental. La companyia ha renovat deu suports de la línia i s’hi ha instal·lat un nou tipus d’aïllament, polimèric, més resistent que l’anterior, que era de vidre.

La intervenció ha suposat una inversió de 15.000 euros, aportats íntegrament per l’empresa elèctrica, i suposa una millora en el subministrament elèctric dels municipis de Fogars de Montclús, Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor i Santa Maria de Palautordera.
 
La renovació de suports s’ha realitzat al pas de la línia pel terme municipal de Santa Maria de Palautordera. A més, s’ha aprofitat l’ocasió per canviar els antics aïlladors de vidre per uns nous de polimèrics. Aquests elements estan fabricats a partir d’un compost a base de fibra de vidre i silicona i aporten significatius avantatges respecte dels anteriors: tenen un pes més lleuger i major resistència a les inclemències meteorològiques com la calamarsa, les pedregades o les descàrregues de llamps. Les accions s’han realitzat a diferents trams de  la línia que surt d’una subestació de Sant Celoni, i té una extensió de 28 quilòmetres.
 

Edicions locals