L'ANC convida a jugar als '16.000 milions' per imaginar Granollers sense “dèficit fiscal”

L’Assemblea organitza l’activitat aquesta tarda a les 18.30 h a la Porxada

Societat

Granollers

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) proposa jugar aquesta tarda al Joc dels 16.000 milions, un concurs de preguntes i respostes que es basa en imaginar “com seria Granollers sense dèficit fiscal”, segons l’ANC. Demà, l'entitat iniciarà la campanya Grocnollers.

Tal i com explica l’ANC Granollers, el joc vol descobrir “les oportunitats” que segons el seu parer, tindria la ciutat “si no patíssim dèficit fiscal”, diuen des de l’Assemblea. El joc de preguntes i respostes ha estat elaborat pels diferents membres de l’ANC, cadascun amb la seva especialitat. Al final, el guanyador rebrà un premi sorpresa.
 
La trobada serà aquesta tarda a la Porxada, a les 18.30 h, on també es podrà trobar una paradeta de merxandatge de l'Assemblea.

L'endemà dissabte, l'ANC ha preparat un acte de promoció de la cultura catalana a la capital vallesana. Grups de tres persones sortiran de 4 punts de Granollers, per recórrer els carrers a la manera d’una cercavila, amb uns cartells en què s’expliquen les característiques dels catalans.
 
Els participants, després del recorregut, es reuniran a la plaça Maluquer i Salvador, on es donarà el tret d’inici a la campanya Grocnollers amb la col·locació de cintes grogues a la plaça.

Edicions locals