ERC escull Enric Olivé per disputar l’alcaldia de Cardedeu

L’assemblea extraordinària del partit va escollir el candidat amb un 76% de vots favorables

Política

Cardedeu

L’alcaldable d’ERC Cardedeu va ser escollit la setmana passada en assemblea extraordinària, per la majoria dels assistents, amb un 76% dels vots. Enric Olivé serà el cap de llista a les eleccions municipal previstes per al maig de 2015.

Enric Olivé i Manté, nascut a Cardedeu el 1965, és llicenciat en Dret i exerceix a l’actualitat com a advocat. En la seva presentació, segons ERC, Olivé va destacar “la voluntat de treballar amb tothom, i de construir un projecte engrescador amb la participació activa de la gent. Cal escoltar el que els ciutadans i les ciutadanes de Cardedeu ens demanen, i saber donar respostes a les seves necessitats”.
 
Tanmateix, el candidat va proposar un procés de participació activa de ciutadans i ciutadanes per configurar una proposta electoral que doni resposta a aquests reptes. El municipalisme, va remarcar el candidat, “constitueix el primer marc de relació amb els ciutadans i ciutadanes, i ERC, amb els seus valors que ha defensat històricament i que constitueixen la base de la seva raó de ser, ha d’esdevenir, i més en el context polític nacional actual, un agent cabdal a Cardedeu”.
 
Tal i com va indicar Olivé en la presentació de la candidatura, “el procés cap a la independència de Catalunya i la tasca que correspondrà als ajuntaments per impulsar i assolir la sobirania nacional és una de les raons que més m’han motivat per ser al capdavant d'aquest nou projecte d'ERC a Cardedeu”.

Edicions locals