Els Xics de Granollers fan el millor concurs amb el 4 de 8 i el 3 de 8

L’actuació de la colla grana també va comptar amb un intent desmuntat de 2 de 8 amb folre i un 2 de 7

Cultura

Granollers

Els Xics de Granollers van participar dissabte al XXV Concurs de Castells de Tarragona i van signar la seva millor actuació amb un 4 de 8, un 3 de 8, un intent desmuntat de 2 de 8 amb folre i un 2 de 7. Aquesta era la setena vegada a la seva història que els Xics anaven a concurs.

Els Xics van desplaçar a Tarragona 370 persones, per actuar a la Tarraco Arena Plaça. La colla grana va començar amb el 4 de 8, el cinquè descarregat de la temporada, va continuar amb el 3 de 8, castell que van poder fer en solitari i que, segons els crítics castellers, el 3 dels Xics va ser el més ben executat de la jornada.
 
En tercera ronda, la colla atacava el seu repte: la torre de vuit amb folre, que finalment es va desmuntar perquè no presentava les credencials necessàries. Per tancar actuació, van fer una torre de 7, l’onzena descarregada de la temporada. Per primera vegada Xics portava 2 castells de 8 al concurs, i el 3 l’estrenava a la Tarraco Arena Plaça.
 
El conjunt de castells fets va merèixer 1.410 punts, el que significa la cinquena posició del concurs, en la jornada de dissabte, i la 17a posició en la classificació global del XXV Concurs de Castells de Tarragona.  
 

Edicions locals