Jordi Solé aspira a tornar a ser alcalde de Caldes

L’actual batlle serà candidat a les eleccions municipals de 2015

Política

Caldes de Montbui

L’assemblea ordinària d’ERC Caldes de Montbui ha aprovat la candidatura a l’alcaldia de Jordi Solé per a les properes eleccions municipals de 2015. La reunió va tenir lloc la setmana passada, i la secció local del partit va fer oficial la presentació de Solé com a alcaldable divendres.

Així, Jordi Solé serà el candidat d’Esquerra a les properes eleccions municipals de Caldes.
 
Amb el lema de precampanya Més a prop del poble que volem, Solé reivindica el “fruit de la feina feta i els projectes portats a terme durant gairebé dues legislatures”, explica ERC, “però afirmant que continua sent necessari un lideratge fort i comptar amb un equip sòlid per a projectes de gran rellevància per al poble”.
 
Tanmateix, Jordi Solé també ha explicat que la precampanya posa ara un breu parèntesi fins al 9 de novembre, “perquè és el moment de destinar tots els nostres esforços en la campanya més important de les nostres vides, tot defensant la democràcia i el dret a decidir del poble de Catalunya”, segons ERC.
 
Solé, va afegir que emprèn amb “molta il·lusió aquesta nova candidatura”, perquè se sent correspost amb el suport de la militància, del poble i, també, de gent de fora del municipi.

Edicions locals