La festa major de Santa Maria acull una mostra col·lectiva d'artistes locals

'Trobada a 8' és el títol de la primera Mostra d'Art Local de Santa Maria de Martorelles, que s'inaugurarà divendres (20 h) al Casal de Joves tot coincidint amb l'inici de la festa major del municipi.

Cultura

Santa Maria de Martorelles

Aquesta està formada per vuit artistes de Santa Maria i Martorelles: Jordí Camprubí, Anna Comadrán, Ramon Ferriols, Josep Marín, Ricard Mira, Rosó Molist, Pepi Montesinos i M. Àngels Ruiz Nadal, amb un ampli currículm d’exposicions. La col·lecció està composada per diferents disciplines com el dibuix, la pintura, l’escultura, la poesia, la restauració,  la talla i la ceràmica. Es podrà visitar tot el cap de setmana.


 

TRET DE SORTIDA AMB UN SOPAR


A més de la mostra col·lectiva, el casal d’avis acollirà des de dissabte (12 h) una exposició dels treballs de costura i patchwork que s’han elaborat a un taller del municipi, i els bonsais de Salvador Lorenzo.
Per començar a escalfar motors, divendres es farà un sopar de germanor a la pista de la Societat Coral La Flor (22 h). Tot seguit, els assistents podran ballar amb la Disco Show Beach Party.
El dia amb més activitats serà diumenge, que començarà amb la despertada, a càrrec dels Armats de Martorelles. A partir de les 10 del matí, se celebrarà la fira d’artesans. Els menestrals instal·laran els seus estands a la pista de la Societat Coral La Flor diumenge al matí. També hi haurà una audició de sardanes amb la cobla Ressò d’Esparreguera a la plaça Mossèn Josep Paituvi (11 h). I, per la tarda, actuarà el grup de Ball de Gitanes de Martorelles (17 h) a la pista de la Societat Coral La Flor. En el mateix espai i tot seguit, Roger Canals i companyia oferiran l’espectacle Poti-Poti. Com a cloenda, els diables Llamps i Trons de Martorelles despediran la festa major amb el correfoc.
La programació també inclou el segon Torneig de tennis Antonio Marín, inflables pels més menuts i ball dissabte a la nit.

Edicions locals