Ràdio Silenci estrena 3 programes conduits per joves a la nova temporada

També amplia els informatius i recupera el programa ‘Marcatge en zona’

Societat

la Garriga

L’emissora municipal de la Garriga, Ràdio Silenci, comença temporada amb novetats. La ràdio estrenarà 3 programes nous conduits per joves del municipi: Tocats per la Saligarda, un espai dedicat al temps i la natura; el Cafè de la Garriga, un repàs al més destacat de l’agenda garriguenca; i Marcatge en zona, el programa sobre l’esport local i comarcal, que d’aquesta manera torna a Ràdio Silenci.

Entre les novetats d’aquesta temporada també hi ha la col·laboració dels alumnes del SEK de la Garriga, que enregistraran unes càpsules per ensenyar anglès als oients de forma divertida. A més, pel que fa als escolars, continua el projecte de Ràdio Escola amb els alumnes de sisè dels Pinetons, que cada dimecres fan un programa a l’emissora.
 
En total, Ràdio Silenci presenta unes 30 propostes per a tots els gustos i edats, entre les quals 15 programes propis, alguns dels quals ja porten set anys a l’emissora. L’Anem bé, el Passi passi que veurà el piset, Les set llunes màgiques, el 107.Plom o Guitarra, baix i bateria, amb Riqui Gil, són alguns dels espais que continuen a la graella. Pel que fa als programes compartits amb altres emissores, Ràdio Silenci incorpora Can Tuyus, del vallesà Miqui Puig.
 
L’emissora garriguenca també participa activament al programa La Tarda, de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya, de dilluns a divendres de 16 a 17 h.
 
Els informatius tindran un espai important en la nova temporada: amb un informatiu de 15 minuts (l’Infogar) de dilluns a divendres a dos quarts de tres i a dos quarts de vuit de la tarda. També continua l’espai l’Alcaldessa respon, el magazine d’actualitat Poca cosa menys silenci i la retransmissió dels plens municipals en directe.

Edicions locals