Cardedeu controla per càmera l’illa de vianants

A més, s’afegeixen a la zona de preferència per a les persones els carrers de Sant Ramon i Hospital

Societat

Cardedeu

L’Ajuntament de Cardedeu controlarà, a partir de dimecres, la zona de vianants a través d’una càmera de videovigilància. L’aparell estarà instal·lat a la plaça de Marc Viader i controlarà i detectarà els vehicles no autoritzats que circulin a l’illa de vianants del centre fora de l’horari permès.

Els vehicles poden accedir als carrers de vianants del centre de dimarts a divendres de 7 a 16.30 h, i els dissabtes de 7 a 11 h. Fora d’aquest horari, els vehicles sense autorització seran enregistrats i sancionats.

A més, també a partir del 21 d’octubre els carrers de Sant Ramon i Hospital s’afegiran a la llista de carrers del centre de prioritat per a vianants. Segons el consistori, la conversió d’aquests carrers en zona per a vianants pretén incentivar-ne l’ús social i de passeig, així com potenciar el comerç de la zona.
 
Tanmateix, l’Ajuntament justifica la videovigilància de la zona de vianants per garantir la seguretat de persones i bicicletes i, al mateix temps, també, la promoció dels establiments comercials de la zona.

Edicions locals