La regidora calderina Àngels Pou denuncia Vicenç Personat “per fer-la fora de manera violenta” d’una junta de portaveus

Pou diu que s’han donat agressions verbals i atacs sexistes

Política

Caldes de Montbui

La regidora de CiU al consistori de Caldes de Montbui, Àngels Pou, assegura haver denunciat l’alcalde accidental, Vicenç Personat, per haver-la fet fora d’una junta de portaveus de forma “violenta, tot escridassant-la”, assegura Pou.

Segons explica la regidora, els fets van passar quan Pou assistia a una junta de portaveus en substitució de Joan Vendrell, com a portaveu suplent. “Davant la impossibilitat de què la secretària accidental aixequés acta a causa de les coaccions rebudes per part de Personat, vaig demanar la presència d’efectius policials”, explica Àngels Pou. Segons ella, “els fets esdevingueren davant de testimonis, tant de membres del consistori com de treballadors municipals”.
 
“L’actitud mostrada per qui ocupa molts dies l’alcaldia de la població s’ha repetit en diverses ocasions i contra diverses persones al llarg del present mandat. Les agressions verbals i els atacs sexistes, que també s’han donat repetidament en sessions del ple municipal s’han denunciat en el mateix escenari”, explica Pou.
 
 
 

Edicions locals