El Comitè de Solidaritat amb el Kurdistan compleix 4 jornades de protesta a Granollers

L’Assemblea Llibertària del Vallès Oriental organitza una xerrada informativa a Barcelona

Societat

Granollers

El col·lectiu constituït a Granollers fa 2 mesos per donar suport als combatents kurds que s’enfronten a l’organització terrorista Estat Islàmic (EI) a Síria, va complir ahir la 4 concentració de protesta a la plaça de la Porxada. El Comitè de solidaritat denuncia la situació de la ciutat de Kobane, assetjada pels terroristes de l'EI.

Segons el Comitè de solidaritat amb el poble kurd nascut a Granollers, ja fa 50 dies que els kurds resisteixen els combatents del grup terrorista Estat Islàmic. Tanmateix, també denuncien “l’assassinat per l'exèrcit turc –amb un tret al cap quan creuava la frontera entre Turquia i Síria– de la jove Kader Ortakaya”, segons el Comitè, quan aquesta anava suposadament a combatre al costat dels kurds.
 
Per la seva part, l’Assemblea Llibertària del Vallès Oriental ha donat 100 euros a la campanya Armes per Rojava, ja que segons explica el Comitè, en aquest indret del nord de Síria “s’està duent a terme un procés revolucionari”.
 
La mateixa Assemblea oferirà una xerrada conjuntament amb el Comitè Solidari de Catalunya amb el Kurdistan a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona el dia 14. 

Edicions locals