La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny va d’excursió per aturar la carretera de les Illes a Sant Marçal

L’acte de protesta serà el 22 de novembre al matí

Societat

Montseny

La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny continua amb la lluita que té per objectiu aturar la construcció de la carretera de les Illes a Sant Marçal. En aquesta ocasió, l’entitat exigirà que no es faci aquesta obra a cor del Parc Natural amb un excursió.

L’objectiu de la mobilització és denunciar l'obra que l'Ajuntament de Montseny, amb el suport de la Diputació de Barcelona, pretén executar a la vall alta de la Tordera i que consisteix en fer la carretera de les Illes a Sant Marçal.
 
Així, l’excursió serà circular, ja que tot partint de Sant Marçal, passarà després pel Terrers i pel Puig per tornar a Sant Marçal, on s'acabarà amb un parlament de representants de diferents lluites en defensa del territori. El transport fins al punt d'inici es farà amb un autocar, que recollirà els participants en els punts convinguts. A les 9 h, el bus sortirà de Palautordera i a les 9.30 h de l’estació de RENFE de Sant Celoni. A les 10.30 h, començarà el recorregut davant de l’ermita de Sant Marçal. L’excursió s’allargarà fins a les 12.30 h i a les 13.30 h es farà la tornada en autocar.

Els participants duran petites pancartes amb formes d'amfibis, rèptils i ocells, que seran plantades en diferents trams del recorregut, assenyalant els impactes faunístics que comportaria la construcció d'aquesta carretera.
 
Les inscripcions per al transport es poden fer en línia fins al 15 de novembre.
 

Edicions locals