‘El 9 Nou’ celebra 25 anys al Vallès Oriental amb un festival solidari

Els beneficis de l’espectacle seran per a l’entitat d’acollida El Xiprer

Societat

Granollers

El periòdic El 9 Nou està d’aniversari: compleix 25 anys a la comarca. És per això que ha organitzar el Festival Vida, que tindrà lloc dissabte 22 al Teatre Auditori de Granollers. Els beneficis del concert seran per a El Xiprer, per tal que pugui omplir el seu rebost i, en especial, per aconseguir un any de llet per a nadons.

Així, el festival reunirà una vintena d’artistes i grups de la comarca, que actuaran reunits en maridatges sorprenents. Per parelles i en algun trio, el públic podrà gaudir de Jaume Arnella i De Cara a la Pared; Miqui Puig, Murphies i Jordi Pujol; Illa Carolina i la soprano Alba Ballús; Mr. & Mrs. Jones i The Gospel Girls; Esther Condal i Bridges Trio; Solé i Batak; Ivette Nadal i Martí Ventura; Cor Infantil Amics de la Unió i Joan Vidal; Joan Garriga i Tortell Poltrona; i, el duel de guitarristes Luis Robisco i Jordi Pegenaute.
 
Les entrades, que es poden adquirir per internet, tenen un preu de 15 euros. Tots els diners recollits es destinaran íntegrament a la compra de llet de continuïtat per a infants.
 
El mateix dissabte, a més, diferents voluntaris de El Xiprer encetaran una campanya de recollida de bolquers. Els recolliran al vestíbul del Teatre Auditori.

Edicions locals