El Club Natació Granollers suma esforços amb la Trencacames El Món per La Marató de TV3

S’organitzarà una classe de zumba per a tots els públics

Esports

Granollers

Per cinquè any consecutiu, el Club Natació Granollers col·labora amb La Marató de TV3, però enguany ho fa sumant esforços amb el club El Món Adventure, que organitza el proper 14 de desembre la tercera edició de la Trencacames a favor d’aquesta causa solidària.

El Club, no només ajudarà a difondre i aconseguir més inscripcions per a la cursa benèfica, sinó que organitzarà activitats de suport per a recaptar fons per La Marató de TV3, que enguany va destinada a les malalties del cor.
 
Un cop s’hagi donat el tret de sortida a les curses de 15 km i de 7,5 km des del pavelló de Can Bassa, el Club organitzarà en el mateix recinte esportiu una classe de zumba familiar, oberta a tothom, i pensada especialment per als acompanyants dels participants de la Trencacames. La inscripció són 5 euros (que serà el donatiu per a La Marató) i inclou, a més a més, botifarrada i begudes, servei de vestidor i guarda-roba. Per participar en l’activitat solidària, cal formalitzar la inscripció directament al Club Natació Granollers.
 
Com a activitat complementària a la cursa, el Club realitzarà una classe d’estiraments i hipopressius de 30 minuts per a tots els que hagin finalitzat la cursa.

La Trencacames tindrà lloc el dia 14 de desembre.

Edicions locals