Detinguda una dona que va encastar el cotxe a la porta de la discoteca Eleven d'on l'havien fet fora

La veïna de Sant Quirze del Vallès de 32 anys va donar positiu en el control d'alcoholèmia

Societat

Vallgorguina

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni van detenir diumenge, poc abans de les 7 del matí, una dona de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Sant Quirze del Vallès, com a presumpta autora d’un delicte d’intent d'homicidi dolós i danys, en haver encastat el seu vehicle contra la porta d'una discoteca de Vallgorguina d'on l'havien fet fora.

Els mossos van rebre avís que s’estava produint una baralla a la discoteca Eleven del polígon El Molinot de Vallgorguina. Un cop al lloc, els agents van veure un vehicle encastat contra la porta principal de la discoteca. Segons els testimonis, la conductora hauria encastat voluntàriament i de manera temerària el cotxe.

La reacció del personal de seguretat i clients de la zona va ser molt ràpida i no es van haver de lamentar lesions de consideració, ja que van esquivar el vehicle per evitar ser atropellats. Com a conseqüència de l’impacte de l’encastament, els sistemes de seguretat del cotxe van quedar activats.

A l’interior del cotxe, a més de la conductora que va acabar detinguda, hi havia un altre home que es va mostrar molt violent i no va voler ser assistit per ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que es van adreçar al lloc.

Segons han explicat les víctimes als Mossos, ja havien fet fora amb anterioritat la parella del local d’oci, ja que estaven generant aldarulls. Feta la prova d’alcoholèmia, la detinguda va donar positiu en el control amb una taxa de 0,71 mg/l.

Edicions locals