La Tavella engega la campanya Regala Quilos de Salut per a la Creu Roja

És el segon any consecutiu que es dóna suport als programes d’alimentació

Societat

Cardedeu

La Tavella posa en marxa un any més la campanya de Nadal Regala Quilos de Salut, amb l’objectiu de donar suport al programa d’alimentació de la Creu Roja. Tothom que compri alguns dels 3 lots de productes ecològics, que vénen amb targeta regal, estarà contribuint amb 3 quilos de patates als programes de la Creu Roja.
 

De la confecció i enviament del lot s’encarrega La Tavella, fruita i verdura saludable, 100% ecològica, de proximitat, de temporada i amb compromís social. Des del 2006, la Tavella treballa per crear i fer sostenibles llocs de treball de qualitat per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental mitjançant la recuperació de l’agricultura tradicional.
 
El Nadal passat es va engegar per primer cop la campanya organitzada per les dues entitats, que van repartir més de mig centenar de quilos de patates a persones necessitades. Durant el 2014, s'ha signat un conveni de col·laboració que consolida l'acord i li dóna validesa durant tot l'any 2015. Un cop acabat el període de Nadal, l’equip de la Tavella lliurarà a la Creu Roja tots els quilos de patata recollits, que es distribuiran segons les necessitats.
 
Actualment, la Creu Roja dóna suport alimentari a prop de 164.000 catalans i catalanes que es troben en risc d’exclusió social, a més de dur a terme projectes concrets a favor de l’alimentació infantil, com són el suport a les beques menjador, o el suport a l’accés a una alimentació fresca i saludable per a les famílies en períodes no lectius.
 
Les persones que decideixin comprar un dels lots Regala Quilos de Salut rebran un correu electrònic informatiu durant el mes de gener en què es detallarà quants quilos de patates s’han recollit i on s’han enviat finalment.
 
L’objectiu de la col·laboració és doble: fomentar una alimentació saludable i un consum socialment responsable. Els beneficis que es generin de la campanya es reinvertiran en el projecte social de La Tavella, que actualment dóna feina a 14 persones, 11 d’elles amb algun tipus de discapacitat.
 

Edicions locals