Pep Mur s'autoinculparà pel 9N

El portaveu d’Acció Granollers-ERC seguirà així la campanya de l’ANC

Política

Granollers

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha impulsat una campanya en resposta a la querella presentada per la Fiscalia General de l'Estat contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i els consellers d’Educació, Irene Rigau, i d’Interior, Ramon Espadaler, per presumpta desobediència al celebrar la consulta del 9N. La campanya consisteix en autoinculpar-se per la participació a la consulta. 

Així, Pep Mur, portaveu d’Acció Granollers, ha confirmat a l’AraVallès que s’autoinculparà pel 9N als Jutjats de Granollers, en una protesta prevista per a les 12 h. 
 
Per la seva banda, els regidors d’ERC del Baix Vallès, Oriol López i Marta Vilaret de Mollet; Xavi Conesa de Sant Fost; i, de Martorelles, Marc Candela, han presentat aquest mateix matí la seva autoinculpació als Jutjats de Mollet per “deixar constància que van prendre part del procés participatiu del 9N fent diverses tasques com a voluntaris sense que cap institució o persona els hi obligués”.
 
L’ANC fa una crida a la participació massiva en les autoinculpacions perquè el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va admetre ahir a tràmit la querella contra el president Mas, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament, tal i com explica l’ANC.
 

Edicions locals