ERC Vallgorguina escull Josep Cruz com a cap de llista per a les eleccions municipals

La secció local del partit republicà va formar-se el desembre

Política

Vallgorguina

Esquerra Republicana de Catalunya de Vallgorguina va constituir la secció local el 9 de desembre. De manera que la creació d’aquesta estructura bàsica va ser l’inici de la normalització del partit en aquest municipi del Vallès Oriental.

Seguint en la mateixa línia, el divendres 9 de gener es va celebrar una assemblea local per escollir el cap de llista a les properes eleccions municipals. L’única candidatura presentada va ser la del Josep Cruz i va rebre el suport unànime dels militants i simpatitzants del partit a Vallgorguina.
 
En el seu parlament de presentació de la candidatura, Josep Cruz va fer esment a la normalització i democratització del partit al municipi, tot fent possible l’elecció del cap de llista. “En el nostre programa electoral no volem fer volar coloms, no farem promeses que la gent de Vallgorguina vulgui escoltar. La nostra promesa serà la de donar veu i vot a les vallgorguinenques i vallgorguinencs. La democràcia no es resumeix amb una elecció cada 4 anys, si no en la participació de la gent en el dia a dia del municipi, el que permetrà una  transformació  realista de la Vallgorguina que totes i tots desitgem”, va dir el candidat, segons ERC.

El partit havia patit una crisi interna des de maig del 2011, quan li pertocava un grup de tres regidors a l'Ajuntament. Des de llavors, van tenir lloc un seguit de dimissions sense que ningú volgués ocupar els llocs vacants. La llista va esgotar-se i Cruz, que no en formava part, va entrar a l'Ajuntament per tal de redreçar la situació. De fet, Cruz ja era militant d'ERC, i ara encapçalarà la llista per a les properes eleccions.

Edicions locals