Convocada la segona beca de cinema documental 'Vist per…'

Cineastes de Granollers, Granollers Audiovisual, VOTV i l'Arxiu Municipal pretenen impulsar la producció de curtmetratges de no-ficció

Societat

Granollers

Cineastes de Granollers de l'Associació Cultural de Granollers, conjuntament amb Granollers Audiovisual SL, Vallès Oriental Televisió (VOTV) i l'Arxiu Municipal de Granollers, amb l'objectiu d'impulsar les produccions de curtmetratges de no-ficció vinculades amb Granollers i la comarca, han convocat la segona edició de la beca de cinema documental Vist per… dotada amb 4.000 euros.

El premi ha de permetre la producció del projecte guanyador que, a més, tindrà dret a una jornada de gravació al plató del Centre Audiovisual de Roca Umbert, suport tècnic, i accés als documents de l'Arxiu Municipal de Granollers i de l'Arxiu Digital Audiovisual de Granollers. Els organitzadors també donaran suport en la gestió d'ajuts externs i recerca de patrocini. A més, el curtmetratge s'emetrà per VOTV.

Les propostes han de tenir una durada d'entre 15 i 25 minuts i s'han de presentar a les oficines de l'Associació Cultural de Granollers abans del 20 de març de 2015 [es poden consultar les bases al document adjunt].

A la primera edició s'hi van presentar 19 projectes.

Edicions locals