VOTV retransmetrà en directe la Mitja i l'emetrà per La Xarxa

Públic de tot el país podrà veure per mitjà de les televisions territorials la cursa de Granollers, les Franqueses i la Garriga

Societat

Granollers

Novament, diumenge Vallès Oriental Televisió (VOTV) retransmetrà en directe la Mitja, com ja va fer l’any passat. Com a novetat, però, i amb el suport de La Xarxa, la cursa es podrà veure en diferit el mateix diumenge (13 h) per tot Catalunya per mitjà d’altres televisions locals. La Mitja amplia així l’emissió més enllà del Vallès Oriental, en virtut del gran interès que desperta entre corredors i públic de tot el país.

L’emissió en directe per VOTV començarà a les 10.30h i cobrirà tot el recorregut de la cursa al seu pas per Granollers, punt de sortida i arribada, les Franqueses i la Garriga. Més d’una trentena de professionals, entre periodistes, tècnics i operadors de càmera, participaran d’un ampli desplegament per seguir el desenvolupament de la prova al llarg de més de dues hores.

En un set habilitat davant del Palau d’Esports de Granollers, el cap d’Esports de VOTV, Miqui Güell, conduirà la retransmissió, amb el suport d’altres periodistes de la cadena, com Pere Puig, al punt de sortida, i Anna Entraigas i Dàmaris Moreno, des de la Garriga i les Franqueses. 

A Internet, la Mitjà es podrà veure en directe per la web de VOTV i en diferit per la de La Xarxa.

Edicions locals