El gegant Alfons de Sant Pere, danyat per les ventades

La figura va caure en una trobada a Gualba

Cultura

Sant Pere de Vilamajor

El gegant rei Alfons de Sant Pere de Vilamajor ha resultat danyat a conseqüència de les ventades del cap de setmana a Gualba, on se celebrava una trobada de gegants. Quan semblava que la ventada havia cessat, un fort cop de vent va tombar el gegant de Centelles, que va fer caure la resta com un dominó.

Al caure el gegant de Centelles, es van tombar altres gegants, entre ells, el gegant de Sant Pere de Vilamajor: l'Alfons. Amb la caiguda es va trencar la mà, la clau de fusta de Sant Pere i es va fer danys al nas i als ulls. També té alguns forats a la barbeta, corona i cintura i un estrip a la roba. La sort va voler que el cap de colla, l'Albert Climent, estigués vigilant la geganta Loreto i la va poder agafar mentre queia i no es va fer cap dany, assegura l’Ajuntament.
 
En l'incident ningú va prendre mal.
 
La Colla Gegantera portarà l'Alfons a reparar d'urgència perquè estigui a punt per la propera sortida de gegants de la colla a Navàs, el mes d'abril. El gegantó Quico també necessita una reparació, ja que està ple de pelades i necessita una nova capa de pintura.
 

Edicions locals