Ràdio la Llagosta ha hagut d'interrompre les emissions habituals per una avaria

La Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local (LRSAL) posa traves a l'adquisió d'una nova taula de so

Societat

La Llagosta

L’emissora municipal Ràdio la Llagosta fa unes tres setmanes que ha hagut d’interrompre la seva programació habitual a causa d’una avaria a la taula de so, que obligarà a l’Ajuntament a comprar-ne una de nova.

L’equip que s’ha espatllat es va comprar  a inicis dels anys 90, de manera que és analògic i actualment el mercat ja no disposa de recanvis.

Segons ha explicat el regidor de Comunicació, Jordi Alonso, el govern local “té clar que s’ha de solucionar i estem estudiant com fer-ho, però ens hem trobat amb dificultats per incorporar la despesa de la compra d’una nova taula al pressupost de 2015, a causa de les limitacions de la Llei RSAL”.

Les complicacions burocràtiques fan que encara no hi hagi una previsió de termini perquè la Ràdio torni a emetre amb normalitat.

De moment, l’avaria impedeix emetre la programació pròpia. Per pal·liar la manca d'informatius a l'emissora municipal, “estem reforçant el web", diu Alonso.

Edicions locals