Bigues acull el 1r Quadrangular solidari dels veterans del Barça

L'objectiu és recaptar diners per a l'agrupació Special Olympics Catalunya

Esports

Bigues i Riells

El camp de futbol de Bigues acollirà el 1r Quadrangular solidari en benefici de Special Olympics Catalunya, que organitzen els veterans del F.C Barcelona. La cita esportiva serà el 14 de febrer a les 11.45 h.

Els partits es disposaran amb 3 equips de l’Agrupació Barça Jugadors +55 (veterans del F.C. Barcelona) i un equip format amb jugadors veterans de la Vall del Tenes.
 
La iniciativa, que lidera l’Agrupació Barça Jugadors, conjuntament amb l’Ajuntament de Bigues i Riells, Special Olympics Catalunya i la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes, té com a objectiu obtenir fons per a l’agrupació Special Olimpics Catalunya, que és una entitat esportiva fundada l’any 2005, i que forma part del moviment internacional Special Olympics, fundat per Eunice Kennedy Shriver i amb seu a Washington, un moviment reconegut pel Comitè Olímpic Internacional.
 
L’entitat vol fomentar la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració social.

Edicions locals