Cristina Tarrés no repetirà com a candidata del PP a Montornès

La regidora creu que ha arribat el moment del canvi però avança que serà la número 2 de la candidatura

Política

Montornès del Vallès

Cristina Tarrés, cap de llista del PP a Montornès en les eleccions de 2007 i 2011, ha anunciat que no repetirà com a candidata en els comicis locals del proper 24 de maig. Tarrés assegura que no deixa la primera línia política però considera que "ha arribat el moment del canvi".

La regidora de Montornès del Partit Popular i candidata en les darreres eleccions municipals, Cristina Tarrés, ha anunciat que renuncia a repetir com a candidata pel municipi en les municipals del mes de maig perquè “ha arribat el moment del canvi i la renovació”.

Tarrés ha manifestat que “es tracta d’una decisió personal i reflexionada amb l’objectiu d’obtenir els millors resultats electorals per Montornès. No dono un pas enrere, tot el contrari, continuo en primera línea política, però considero que per responsabilitat ara toquen noves cares, apostant per la unitat i buscant l’equilibri millor pel partit a Montornès”.

La popular ha explicat que “en tots aquest anys a Montornès s’ha aconseguit una junta local i un equip de persones disposades a defensar les idees del partit i la unitat d’Espanya en mig de l’adversitat i la pressió. Persones que compartim les mateixes idees i sabem dels sacrifici que això comporta. Per això crec que ha arribat el moment de donar pas a aquestes persones que porten molt temps treballant a l’ombra. Gent amb experiència, entregada, que creu en la politica com a servei públic, amb una gran capacitat de treball i perfectament qualificats per encapçalar la responsabilitat de ser candidat pel Partit Popular a Montornès”.

Tarrés que ha insistit en que “a mi el que m'agrada és la política municipal i estar a prop dels ciutadans” ha assegurat que el nou candidat, no estarà sol, perquè “per responsabilitat l’acompanyaré anant al número dos a la llista per donar-li tot el meu suport i recolzament en aquesta tasca”.

Cristina Tarrés va ser candidata en dues eleccions consecutives,  2007 i 2011, any en què va duplicar la representació del Partit Popular a Montornès, passant d'un a dos representants. Tarrés, és membre de l'executiva del PPC comarcal i va ser regidora també a  Granollers. Va ser tercera tinent d’Alcalde i va ser regidora de Relacions Ciutadanes i Participació, Mobilitat, Transport Urbà i Planificació Estratègica en el mandat 2007-2011.

La presidenta comarcal del PP, Susana Clavo, ha destacat que “Cristina es una persona de partit, que mai anteposa els interessos personals als de partit, una persona treballa en benefici de les persones i no per interessos partidistes, com a altres partits, on s’aprofiten dels sentiments de les persones”.

Edicions locals